kubus toekomst administratie franchise

De Kubus Coöperatie. Jouw Toekomst?

Als je werkzaam bent in de administratieve sector dan heb je zeker weten wel eens iets van Kubus gehoord. Dat is ook best logisch gezien Kubus een goede landelijke dekking heeft met haar bijna 100 administratie- en accountantskantoren. Voor onze aangesloten leden, want ja Kubus is een coöperatie, is Kubus reeds de toekomst. Maar wat zorgt er nu voor dat we met zijn allen trots zijn op Kubus? Met andere woorden wat maakt ons sterk?

Kubus. Een brede dienstverlening met een groot eigen netwerk.

Bij Kubus zijn we ervan overtuigd dat het delen van kennis onze kracht is. Binnen de coöperatie helpen we elkaar met specialistische kennis waardoor onze 10.000 klanten elke dag weer adequaat en correct van advies voorzien worden. Wanneer je aangesloten bent bij onze club dan sta je er niet alleen voor. Ook ben je in staat om je dienstverlening richting je klanten naar een hoger en breder niveau te tillen. Je hebt ineens toegang tot specialistische kennis waardoor je je klant nog beter kunt bedienen. Ook kun je je klant helpen met assurantiën, subsidiedavies, marketing, publieke zaken of juist agrarische vraagstukken.

Iedere maand komen er weer nieuwe kantoren bij en Kubus blijft dus groeien. Toch geniet een kantoorhouder bij Kubus wel een stuk exclusiviteit in het gebied waar zijn of haar vestiging gevestigd is. Iedere kantoorhouder heeft recht op een exclusief wervingsgebied dus twijfel niet te lang want je plekje zou zomaar bezet kunnen zijn.

Sluit je aan bij Kubus en stap in een wereld van expertise, specialistische kennis en vooral leuke collega’s. Wil je weten wat Kubus voor jouw toekomst kan betekenen? Schrijf je dan in voor een vrijblijvende Masterclass Eigen Administratiekantoor.

Schrijf je in voor een GRATIS Masterclass!